05/30/2023

NOVI SINGL BOŽA BULATOVIĆA (VIDEO)

Premijera pjesme i spota , balada koja je na tragu nekih koje su napravile uspjeh, očekuješ li uspjeh i sa njom i koje ekipa koja je radila spot ?

Kakav bih to bio pjesnik kad ne bih vjerovao u svoje pjesme , naravno da očekujem da ova pjesma još više zainteresuje i da razlog publici da potraže moj album „ Trag karmina“ i nadju i oni neke favorite koje će ih delegirate za sledeće singlove .

Spot je radila ekipa video produkcije“ Lsolution“ jako ozbiljno i Direktor fotografije Ranko Razić i montažer Aleksandar Aco Pejović mogu reći su ispunili sva moja očekivanja

Napravio si malo dužu pauzu u objavljivanju singlova ?

Jeste , ali ništa strašno za ovu pjesmu nijesam mogao tek tako da snimim spot trebala mi je lokacija koja može da isprati emociju pjesme ali isto tako i vrijeme koje ne radi baš na „prekidač“ .. trebalo mi je malo Sunca, malo kiše…ali i neko ko može da iznese i na videu emociju a moaj velika prijateljica i jedna od naših najboljih glumica Branka Otašević je fenomenalno odradila .

Da li si zadovoljan prodajom albuma i i šta možemo očekivati kao sledeći singl ?

Naravno da jesam prije mjesec dva sam dobio fotografiju iz Zagreba iz izloga cd shopa Croatia recordsa na zvaničnoj listi prodaje TOP 40 album je je bio na poziciji 11 što je odlično.,Još nijje završena promocija ovog albuma, planiram da ekranizujem bar još 2-3 pjesme ,i po isteku oovog ugovora nadam se da ću već imati spremne nove pjesme za sledeći album koje već lagano odvajam snimam u demo verziji i ostavljam u arhivi, imam fenomenalnog saradnika aranžera Igora Perovića koji prati moje ideje i daje im finalnu sliku.

Da li to znači da ćeš i sledeći album raditi sa Croatia recordsom ?

Rano je o tome pričati sad je bitno da ovaj album izgura to što može , da se za novi naprave još bolje pjesme pa kad dodje vrijeme logično je da ću razgovarati i sa njima ali do tad kako rekoh „Trag karmina“ je još nezavršen album sa promocijom , tako da se vrlo brzo vidimo i čujemo sa novim singlom .

Read Previous

Vartolomej: Stavovi Crkve Srbije opasno odstupaju od bogoslužbene prakse

Read Next

Prijetnje manjinskim narodima u Srbiji

Most Popular