05/30/2023

Opština Bar ustupa vozila Crvenom krstu

Opština Bar ustupa službena vozila na raspolaganje organizaciji Crvenog krsta Bar, saopšteno je iz te lokalne uprave.

“Ustupljena vozila Sekretarijata za lokalnu samoupravu, Sekretarijata za finansije, Sekretarijata za privredu i Sekretarijata za uređenje prostora Opštine Bar služiće zaposlenima i volonterima Crvenog krsta koji će, radi nastale situacije uvođenja privremenih mjera zbog pojave slučajeva infekcije korona virusom, obilaziti svoje najugroženije korisnike, lica sa invaliditetom i osobe starije od 65 godina koji žive sami na teritoriji barske opštine”, navodi se u saopštenju.

Šestoro mladih službenika zaposlenih u organima i službama Opštine Bar prijavili su da volontiraju u pružanju pomoći korisnicima Crvenog krsta u Baru. Volonteri Crvenog krsta će Baranima u potrebi nabavljati i dostavljati neophodne ljekove, životne namirnice i sredstva za higijenu.

“Bar u ovim trenucima pokazuje humanost i solidarnost, kako mu to i dolikuje. Svi zajedno, odgovorno i posvećeno nastojimo da omogućimo kontinuiran i nesmetan rad svih institucija, kako na državnom tako i na lokalnom nivou. Vjerujem da će ovaj doprinos Opštine Crvenom krstu biti od koristi i njima i njihovim korisnicima, i da će ovi humani ljudi u narednim danima uspjeti da obiđu što više svojih korisnika i pružiti im neophodnu pomoć”, kazao je predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević.

Read Previous

Putevi asfaltiraju dio putnog pravca Fundina-Zatrijebač, vrijednost radova 220.000 eura

Read Next

Podgoričani aplauzom zahvalili medicinskim radnicima

Most Popular