BUDUĆNOST: Danas predstavljanje novog trenera

Čovjek koji je radio u stručnom štabu kao pomoćnik se vraća u Budućnost kao glavni trener – 42-godišnji Miodrag Džudović je novi strateg Budućnosti.

Proslavljeni reprezentativac Crne Gore se vraća među “plave“ nakon tri godine, a sa sobom donosi iskustvo rada u stručnom štabu fudbalske reprezentacije i željan je dokazivanja u seniorskom fudbalu kao prvi strateg.

Džudović i fudbalski klub Budućnost su dogovorili saradnju na dvije godine, ciljevi su im se poklopili, a i uprava kluba i nekadašnji sjajni defanzivac su jasni da zajedno mogu da rastu i napreduju.

Novi trener „plavih“ je imao zavidnu igračku karijeru, nastupao je za Jezero iz Plava, Jedinstvo, OFK Beograd, Volin, Spartak Naljćik gdje je živa legenda, dok je igračku karijeru završio u Irtišu iz Pavlodara.

Naravno, svi ga najviše pamtimo po sjajnim nastupima u dresu sa državnim grbom, gdje je dugo bio stub odbrane i jedan od glavnih igrača u kvalifikacijama za EURO 2012. kada smo sanjali plasman na veliko takmičenje…

Nakon igračke karijere odmah se posvetio trenerskoj, a pažljivim, marljivim i profesionalnim radom je polako došao do pomoćnika u Budućnosti i reprezentaciji Crne Gore, a sada je dobio šansu da bude šef stručnog štaba.

IZVOR:
CG-FUDBAL