03/27/2023

Vučurović: Mandić će biti predsjednički kandidat

Poslanik i portparol Demokratskog fronta Jovan Vučurović kazao je da će lider Nove Andrija Mandić na predsjednickim izborima biti jedini narodni kandidat, te da “narod niko nije pobijedio”.

“Narodu je već jednom ukradena pobjeda 30. avgusta od strane ambasadorskih stranaka i to mora da se promijeni. Toga dana smo umjesto narodne vlasti i narodne pobjede, na koju smo čekali decenijama, dobili mutanta kojega su zajedno sa Krivokapićem i Abazovićem pravile pojedine ambasade”, navodi Vučurović.

Nakon toga je, kako kaže, Dritan Abazović, ponovo slušajući činovnike raznih ambasada, ušao u direktne dogovore s Milom Đukanovićem i DPS-om formirajući novu vladu.

“Tako da Abazović vise ne pominje borbu protiv Đukanovića i ocjenjuje ko može a ko ne može da mu se suprotstavi. Sve smo vidjeli u ove prethodne dvije godine i svima je sve jasno i poznato. Narod čeka svoga predsjednika, Andriju Mandića, i trazi da njihov predsjednik upravlja Crnom Gorom, a ne mafija i činovnici stranih ambasada”, zaključuje Vučurović.

CDM.ME

Read Previous

Abazović: Kanidatura Mandića pojačala bi šanse Đukanoviću, priča o novoj Vladi u ovom trenutku manevar DF-a

Read Next

ABA: SC Derbi ubjedljivo savladao MZT