SD: premijer prijeti umjesto da se izvini

Premijerova izjava o tome da auto koje je danas zavrijedilo pažnju čitave Crne Gore jer samo što nije pregazilo protestante, koristi njegova ćerka – nema prođu i čista je i neukusna manipulacija – poručuju Socijaldemokrate

”Kao prvo, vjerujeumo da niko nije imao predstavu ko je u autu, tako da pozivanje na familiju ne može spasiti od odgovornosti onoga ko je krenuo da gazi goloruke građane. Drugo, premijer otvoreno i lično sa “pozicije moći” u koju se uživio, prijeti svim građanima, što je sramno i skandalozno poslije svega što se izdešavalo. Treće, neka objasni zašto neki građani mogu da idu za Podgoricu, a neki ne, te kako su to članovi njegove familije “jednakiji” pred zakonom u odnosu na druge građane”, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, cijela Crna Gora je vidjela šta se dešavalo.

”Čitava Crna Gora je vidjela šta se dešavalo – vozač službenog auta pod gasom, i sa policijom pored, baca sa haube građane, ne osvrnuvši se da vidi jesu li pregaženi. Vaša verzija toga bi bila: Napali mi porodicu pomahnitali građani, morali smo da ih gazimo. Premijeru, svaka čast!”, zaključuje se u saopštenju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

code