12/04/2021

Radunović ne prestaje: Uporedio Lavice sa sportistima koji su salutirali Hitleru!

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović nastavio je da napada naše rukometašice optužujući ih da su promoteri diktature Demokratske partije socijalista.

Nakon što je to juče uradio u SKupštini, nastavio je na svom Facebook profilu.

“Kako mi je uopšta palo napamet da su ‘zlatne lavice’ DPS agitatorke? Vjerovatno sam jedini čovjek u Crnoj Gori koji je to zaključio… A, sad ozbiljno…Vjerovatno od vremena kada su sportisti u Njemačkoj salutirali Fireru, nije bilo sličnog primjera odanosti diktatoru i njegovim političkim potrebama. Pjevale su, oblačile majice s propagandnim porukama, fotografisale se za bilborde, pravile performanse na parketu prije ili poslije mečeva….A, država je sipala šakom i kapom. Iako u cijeloj zemlji ima samo nekoliko ženskih rukometnih klubova, bile su među najbolje plaćenim igračicama u Evropi”, naveo je Radunović na svom Facebook profilu.

A onda je dodao.

“'Zlatne lavice’, vi ste imale vrhunske sportske rezultate i na tome vam svaka čast. Ali, dale ste veliki doprinos da podjele u Crnoj Gori budu veće. Bile ste voljni saučesnik u promovisanju diktature. Nažalost, po tome ćete bile upamćene, više nego po sportskim uspjesima”, naveo je Radunović.

IZVOR:
Antena M