NOVA: DPS-u i SD-u smetaju Srbi

Pokazivanjem tri prsta tokom intoniranja državne himne predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević je razotkrio sve fašiste i šoviniste u Crnoj Gori, saopšteno je nikšićkog Odbora Nove srpske demokratije.

Oni su reagovali na saopštenjaDPS-a i SD-a koji su oštro osudili Kovačevićev gest.

-Zamislite kad se na jedan srpski pozdrav oni koji se pozivaju na građansku i evropsku Crnu Goru smatraju uvrijeđenima. Njima dakle smeta i samo postojanje srpskog naroda u Crnoj Gori a kamoli da neko od pripadnika tog naroda u našoj zemlji vrši vlast. Kovačević je današnjim potezom razotkrio sve fašiste i šoviniste u Crnoj Gori jer nije uradio ništa što bi bilo koga uvrijedio osim što je svedočio da Srbi u ovoj zemlji postoje i imaju pravo na normalan život- navode iz Nove.

To da, kako su kazali, Nikšić izdajnike šalje na smetlište istorije je istina a najbolji dokaz za to je i činjenica da je DPS zajedno sa SD-om i ostalim privescima danas opozicija u tom gradu a kako vrijeme bude prolazilo vaš će status biti sve lošiji i lošiji.

-Bolje da ste slušali poruke mira i tolerancije koje su poslate sa današnje svečane sjednice nego što ste sebe zarobili u mržnji prema svemu srpskom. Takođe red bi nalagao i da se izvinite građanima Nikšića što ste trideset godina sistematski uništavali grad.

Nova lokalna samouprava uradila je više za tri mjeseca nego vi za trideset godina- poručuju iz Nove.