Ništa od udaje za Škaljarca: Marina Visković prvi put otkrila razlog raskida vjeridbe

Nakon deset godina ljubavi, pjevačica Marina Visković i Mirko Vuković, navodni pripadnik Škaljarskog klana koji je svojevremeno uhapšen u akciji “Ares” zbog nelegalnog posjedovanja oružja, raskinuli su vjeridbu prije godinu dana, a pjevačica je sada prvi put govorila o tome.

U razgovoru za „Alo!“, Marina je priznala je da je iz prethodnog odnosa izašla sa mnogim emotivnim povredama i da joj je sada najveća utjeha njen pas Atila, od kojeg se ne odvaja.

“Bulevare“ sam snimila prije nego što je počeo cio cirkus oko korone. Svi smo mislili da će se sve ovo završiti mnogo prije i da će sve biti kako treba. Za sada je cijela ova situacija postala dosadna, mislim da smo sad već svi otišli sa živcima i da nas ova neizvjesnost ubija. A ako mene pitate da li bih imala sada novca za još jednu pjesmu i spot, ne bih! Ne bih se usudila za tako nešto. Tačno je da je pjesma malo mistična i da ima te depresivne momente. A to što spominjem trn i krv, pa to je zato što povređujemo jedni druge”, kaže Marina i otkriva da li je ona u prethodnoj vezi često povređivana.

“Pa naravno! Dešavalo se svašta”, priznala je pjevačica i otkrila da još uvijek nije pronašla novu ljubav.

“Moj muškarac je moj pas Atila, koji je moja jedina i bezuslovna ljubav. Njemu se povjeravam i znam da bi me jedino izdao zbog hrane”, kaže kroz smijeh Marina i objašnjava da se ne povjerava nikome.

“Kod mene je sve transparentno jer sam veoma otvorena za razne stvari. Ništa ne krijem, o svemu otvoreno pričam sa svojim prijateljima”, kaže Marina i dodaje da joj veoma nedostaje druženje sa publikom.

 

IZVOR:
CDM.ME

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

code