01/29/2023

Medojević: Propao plan Miška Perovića da postane predsjednik, birači ni ne znaju ko je on

Uzalud je Željko uložio maksimalne napore lobirajući da se Evropa sad, URA i Demokrate ujedine i predlože Miška Perovića za predsjedničkog kandidata. Brutalno su odbijeni. Njihov predlog nije ni razmtran, rekao je predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević. 

Željko i Miško, dodaje on, nikako da shvate da su bili bitni samo dok su DPS i Milo bili jaki. 

Njihova uloga, za što ih je Milo i osnovao i plaćao, je bila da ne dopuste da dođe do ujedinjenja Crnogoraca i Srba i da utiču da se formiraju samo one Vlade koje odgovaraju globalnim bankarskim ekstremistima. Zbog toga je jedan od vlasnika Vijesti u Sorošev fond. Padom Đukanovića, raspadom DPS-a i prodajom Vijesti Draganu Đilasu koji ima viši čin od njih dvojice u vojsci Soroševih mučenika prestala je i potreba za njihovom političkom upotrebom“, rekao je Medojević.

Prema njegovim riječima, ankete su pokazale da birači u Crnoj Gori uopšte i ne znaju ko je Miško Perović. 

Razočaran rezultatima ankete, Miško je pao u tešku depresiju i sada Željko nema pojma koga će da podrži, ali to više nije ni bitno. Tako je kad si čitav život sluga tuđih interesa. Sad krckajte srbijanske milione i uživajte u nekretnima širom svijeta. I Beograda, naravno. Upotrijebljeni i sad odbačeni. Ostali su samo radnici kod Đilasa. Možda osnuju Sindikat“, zaključio je Medojević.

Read Previous

Tešović novi fudbaler Rijeke!

Read Next

Sve zavisi od DPS-a: Ako kandidat bude Đukanović, protivkandidati Mandić, Bečić i Spajić?