12/04/2021

MARKOVIĆ SE PONOVO OGLASIO: Nijesmo se kitili tuđim zaslugama, ostavili smo prave puteve i projekte

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Duško Marković pozdravio je nastavak realizacije projekta skijališta na sjeveru koje je, kako kaže, uveliko realizovala Vlada koju je on predvodio.

– Pozdravljam ispravni put na koji se vratio ministar Jakov Milatović, a to je nastavak projekta skijališta na sjeveru, koje je uveliko već realizovala Vlada koju sam predvodio. Nije bilo tako davno kad je Milatović tvrdio da ne treba graditi skijališta ispod 2.000 m.n.m. – naveo je Marković na Tviteru.

Sezona koju Milatović najavljuje, oslanja se, kaže Marković, na nove ski staze i novu žičaru K7 koja povezuje dva kolašinska skijališta u koje je prethodna vlast, kako kaže, već uložila desetine miliona eura koji se sad vraćaju državi.

– A te žičare ne bi bilo, da nije plaćena usred pandemije, po sistemu bankarska garancija-avans, koji napadate kroz kojekakve računovodstvene slagalice. Nijesmo uvozili nove i visočije planine, već smo razvijali svoje! Nijesmo se kitili tuđim zaslugama, već smo ostavili prave puteve i prave projekte. Samo nastavite naše započete projekte – i na pravom ste putu! – zaključio je Marković.