Kaluđerović svijetla tačka CG diplomatije

Mirsad Jahović, predsjednik Unije CG US Global saopštio je da je toj organizaciji i crnogorskoj dijaspori u SAD bila čast i zadovoljstvo što su imali priliku sarađivati sa ambasadorom Nebojšom Kaluđerovićem.Zadovoljstvo da su imali priliku sarađivati sa Vama i biti svjedoci Vaše posvećenosti interesima i dobrobiti Crne Gore i svih njenih građana u zemlji i u inostranstvu“, navodi se u saopštenju.

Oni navode da nesebično angažovanje Kaluđerovića u svim aktivnostima crnogorskih iseljenika ostaje svijetla tačka crnogorske diplomatije, koja je njegovom zaslugom plijenila pažnju i stekla ugled i kredibilitet u ovoj državi, u kojoj su crnogorski državljani cijenjeni i ugledni članovi društva SAD.

Želimo da Vaše ogromno iskustvo i dobre namjere budu i dalje vrijedne pažnje i oslonac našoj domovini Crnoj Gori, iz koje je većina nas otišla prije nekoliko decenija, ali zato Crna Gora nije nikada otišla iz naših srca i našeg bića. Želimo Vam srećan povratak u domovinu, dobro zdravlje i uspješnu dalju političku karijeru za dobrobit svih građana Crne Gore“, zaključuje se u saopštenju.