Kabinet Komšića: Abazović komunicira s lažnim profilom, očekujemo zvaničnu reakciju Vlade


Nakon što je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović odgovorio članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću uslijedila je reakcija iz Komšićevog kabineta.

“Član Predsjedništva BiH Željko Komšić nema profil na društvenoj mreži Twitter, Abazović komunicira sa lažnim profilom. Zvaničan odgovor svakako i dalje očekujemo”, navedeno je iz kabineta za “Avaz”.

Pozvali su i društvenu mrežu Twitter da blokira lažni profil koji se upustio u komunikaciju sa Abazovićem.

“Ponavljamo, očekujemo zvaničnu reakciju Vlade Crne Gore i potpredsjednika Vlade u vezi sa čestitkom premijera Crne Gore povodom neustavnog tzv. dana RS”, navedeno je iz kabineta.

Podsjećamo Abazović se oglasio na Twitteru te poručio Komšiću kako Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije, odgovarajući tako na reakciju Komšića povodom čestitke premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića koji je čestitao neustavni Dan RS, a koji je obilježen juče.

“Poštovani članu Predsjedništva Željko Komšiću, Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije. Želimo najbolje odnose sa državama regiona. Ruka prijateljstva Vlade Crne Gore pružena je svima, to važi i za Bosnu i Hercegovinu”, napisao je Abazović.

IZVOR:
avaz.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

code