Izgradnjom bulevara zatvorili im prilaz ulici

Izgradnja Zmaj Jovinog Bulevara na Starom aerodromu donijela je brojne probleme mještanima Ulice Mirka Banjevića. Jedini prilaz njihovoj ulici prekopan je i zatvoren, tvrde mještani, pa se snalaze kako znaju i umiju.

Na novom bulevaru, ipak, za razliku od susjednih ulica nije predviđeno skretanje za njihovu ulicu iz pravca Bulevara Josipa Broza, kao ni pješački prelaz, iako su u nastavku OŠ Pavle Rovinski i vrtić.

Mještani kažu da bi, da bi došli do njihove ulice, morali da obave polukružno okretanje na bulevar i prekidaju čak saobraćajne trake- Traže, kako su rekli, samo da se obezbijedi prilaz Ulici Mirka Banjeviča.

Osim trenutnog problema – dolaska u ulicu problem će, kažu, imati i sa uključivanjem u saobraćaj zbog trotoara koji je širok svega pola metra, a radovima je i ulica sužena.

Obraćali su se, kažu, svim gradskim službama, a odgovor dobili od Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice, iz koje kažu da oni prate izvođenje radova i uputili ih na resorno ministarstvo koje je opet samo imalo predlog.

IZVOR:
rtcg.me

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

code