12/04/2021

GPCG promijenio ime u “Građanska Crna Gora”

Dragi građani i građanke, poštovani predstavnici medija, političkih partija i nevladinih organizacija obavještavamo vas da je Građanski pokret Crne Gore promijenio ime u Građanska Crna Gora.
Ovom prilikom želimo naglasiti da svakim danom, socio-ekonomska, politička kriza u Crnoj gori postaje sve veća. Na putu ka članstvu u EU Crna Gora stagnira. Vještačke podjele između građana se produbljuju, nezapošljenost raste, a partijsko zapošljavanje se nastavlja i od strane ove vlasti. Bezbjedonosta situacija je nestabilna. Dok se mnoge političke partije pripremaju za lokalne izbore u decembru, s druge strane Skupština ne funkcioniše, a Vlada je u procesu pokušaja rekonstrukcije.
Cijene goriva i namirnica takođe rastu i to svaki mjesec. Jasno je da sve nabrojano ide na štetu građana. Procenat građana koji smatra da Crna Gora ne ide dobrim putem raste.
Zbog svega navedenog pozivamo sve građane da postanu dio svoje Građanske Crne Gore, našeg tima, kako bi u što skorijem vremenu promijenili gore navedeno bilo putem mirnih masovnih protesta, bilo putem izbora. Naš tim čine časni, pošteni, obrazovani, karijerno ispunjeni pojedinci, oni koji će isključivo raditi samo u korist građana i za građane.
Takođe obavještavamo građane da ćemo u narednom periodu inicirati, započeti razgovore sa svim političkim faktorima, pojedincima koji baštine vrijednosti građanske i evropske Crne Gore, u cilju izlaska iz katastrofalne situacije u kojoj se nalazi naša država. Oni sa kojima nećemo razgovarati su oni koji nisu spremni da se odreknu svojih lidera koji su dijelili i dijele građane, koji su pljačkali i pljačkaju državu Crnu Goru, koji su sarađivali i sarađuju sa kriminalnim strukturama.
Vjerujemo da ima mnogo više onih sa kojima ćemo razgovarati i izboriti se za građansku Crnu Goru svih nas…

 

One thought on “GPCG promijenio ime u “Građanska Crna Gora”

  1. Zar se ovako ne zove partija onog četnika Danilovića?

Comments are closed.