DNP pokrenula peticiju za smjenu načelnika CB Nikšić i jednog komandira


Nova vlast planira čistku u Upravi policije, a da bi lakše opravdali svoje postupke, odlučili su da za neke promjene, pokriće imaju i „podrškom sa terena“, odnosno zahtjevima građana da određeni policijski funkcioneri budu smijenjeni i akcija je već krenula – prvi na udaru su čelnici nikšićke policije.

Opštinski odbor Demokratske narodne partije Nikšić pokrenuo je peticiju za razrješenje policijskih funkcionera – načelnika Centra bezbjednosti Tihomira Goranovića i komandira Darka Mađarića.

Kako je prenio portal In4s, „Nikšićani su ogorčeni na policijske funkcionere u tom gradu, nakon brutalnih prebijanja omladine, a posebno nakon hapšenja vladike Joanikija i osmorice nikšićkih sveštenika, koji su 72 sata bili zadržani u betonjerci zbog ‘kršenja zdravstvenih mjera’, iako 12. maja 2020. godine u Crnoj Gori nije bilo aktivnih slučajeva korona virusa“.

Ovom portalu je jedan od funkcionera te partije kazao kako je „poseban revolt građana izazvao“ predsjednik Opštine Nikšić Milutin Simović „koji je ove batinaše nagradio, te su odlučili da ubrzaju smjenu, koju će, sigurni su, pokrenuti i Vlada Crne Gore

IZVOR:
pobjeda.me

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

code