Damjanović: Sa Bedema poručujemo da ćemo odbraniti evropsku budućnost Nikšića

Nosilac liste Evropski tim za Nikšić Sanja Damjanović učestvovala je juče sa odborničkim kandidatima i volonterima u akciji čišćenje zidina Bedema.

Tom prilikom Damjanović je istakla da je vrijeme ispisivalo istoriju po zidinama Bedema, te da će još jedna istorijska poruka biti ispisana 14.marta.

“Kada ćemo odbraniti evropsku budućnost Nikšića i odbraniti se od svih koji žele da nas uvedu u duboku prošlost”, poručila je Damjanović.

Ona je navela da je srećna što učestvuje u ovoj simboličnoj akciji kojom se želi pokazati da će i naredna gradska uprava biti posvećena očuvanju temeljnih vrijednosti Nikšića ali i održivom razvoju našeg grada: ,,Želimo da zaštitimo našu životnu sredinu, želimo da zaštitimo zdravlje naših mladih ljudi, budućih generacija, a istovremeno da gradimo zelenu ekonomiju.“ Damjanović je dodala održivim razvojem, zelenom ekonomijom i pametnim razvojem možemo privući investitore i značajna donatorska sredstva koja su preduslov za stvaranje novih radnih mjesta te da zato snažno vjeruje u trijumf koji će donijeti naši sugrađani 14.marta, odnosno u trijumf evropskog razvoja Nikšića.

IZVOR:
Antena M