Braćo moja, Muslimani i Bošnjaci

ZA GLAS CRNOGORCA PIŠE: Profesor, Sreten Vujović

Bio sam među okupljenim građanima u povodu zasijedanja Skupštine Prijestonice! Iskreno rečeno, bio sam u šoku kad sam za ovaj eksces čuo preko medija! Čija gođ da je, majka je svetinja! Majka je prva domovina čovjekova! I crnogorska himna počinje riječima „majko naša Crna Goro“! Oni koji su kadri psovati bilo čiju majku psuju i moju koja više nije među živima! Vaspitan sam da majke mojih prijatelja, Muslimana i drugih oslovljavam sa “majko”!

Dok smo iščekivali rezultate diskusije u Parlamentu, par puta sam vidio da građani pokušavaju udaljiti mladića, koji je u više navrata odlazio i ponovo dolazio i koji je očigledno bio van kontrole.

Kada je u pitanju  izdajnik Dritan Abazović, ni njemu ne treba upućivati vulgarne poruke, jer čvrsto vjerujem da je i njegova majka časna žena i da je za svog zaluđelog sina željela sve najbolje i najčasnije! Kao dokaz beščašća dovoljno je nabrojiti nedjela koja je Abazdović napravio od kad ga je crkva Srbije dovela na vlast! Samo treba pogledati lica prisutnih nakon što je psovka izgovorena! Psovač je tražio podršku, a prisutni su ostali nijemi, kao na pokajanju!!!

Iskreno žalim i osuđujem, kao i svi prisutni ovaj incident! Veliko poštovanje za našu braću Muslimane i Bošnjake! Znam da će razumjeti i prihvatiti da naša srca kucaju zajedno sa njihovima za našu jedninu domovinu Crnu Goru! Za Crnogorce je majka bila uvijek svetinja! Znam i to da majčino srce osjeća najbolje i “vidi” najbolje! Zato s poštovanjem i žaljenjem zbog ovog usamljenog ekscesa ljubim ruke svim majkama muslimanskim, i onim drugima, jer znam da ni jedna nije rađala đecu za zlo već za dobro!

Svevišnji je čovjeku dao jedan nevjerovatan dar: moć odlučivanja, pored svih  Božjih zapovijesti i regula! Zato se ovakve reakcije i ponašanje marionetske, svetosavske vlade Crne Gore nalazi izvan Božanskog i izvan ljudskog!  Takvo nešto ima demonsku fizionomiju! Vrhovna Pravda za svakoga ima svoj Plan!

Bilo bi interesantno otpratiti što će ovi „dušebrižnici“ preduzeti po pitanju prijetnji i uvreda na račun časnog Mehmeda Zenke ili što će preduzeti povodom  brutalnih uvreda na račun okupljenih građana od strane URINA poslanika!?

 

1 thought on “Braćo moja, Muslimani i Bošnjaci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

code