Bošnjak nakon sastanka kod Krivokapića: Nismo zadovoljni radom Vlade, ali ćemo dati šansu

Sastanak je, kako je navela, prekinut na premijerovo insistiranje zbog akutelne situacije u zemlji i blokade puteva

Predstavnici partija koje čine parlamentarnu većinu završili su sastanak kod premijera Zdravka Krivokapića, a novi je zakazan za nedjelju. Potpredsjednica Skupštine Branka Bošnjak, koja dolazi iz redova Pokreta za promjene, kazala je novinarima da vjeruje da će zajednički naći rješenje za krzu.

Sastanak je, kako je dodala, prekinut na premijerovo insistiranje zbog akutelne situacije u zemlji i blokade puteva.

“Ne bih sad govorila o poziciji predsjednika Vlade, tek nakon ovog sastanka u nedjelju da vidimo da li će se naći rješenje za ovu krizu, Vjerujem da hoće. Ono što je nama iz Demokratskog fronta i PzP, odnosno poznato je da mi nijesmo zadovoljni radom Vlade do sada. Nijesu pokazali ni jačinu niti da kažem poznaju državni sistem i dosta je bilo propusta”, kazala je Bošnjak.

Ipak, dodaje da neće rušiti Vladu, već će dati šansu.

“Gledaćemo da zajedno izađemo iz ovoga, jer ovo je nešto što treba da se prevaziđe. Ono što smo svi zajedno zaključili jeste da postoji nedostatak komunikacije između Vlade i Parlamenta”, zaključila je Bošnjak.

Sastanku su prisustovali i Miloš Konatar (URA), Miodrag Lekić (DEMOS), Maja Vukićević (DNP), Simonida Kordić (NSD), Vladimir Joković (SNP), Maksim Vučinić (Radnička partija), Srđan Pavićević (CIVIS) i Momo Koprivica (Demokrate).

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

code