12/04/2021

Bokan: Hvala Partizanu na toplom dočeku i srdačnom gostoprimstvu

Predsjednik Košarkaškog kluba Budućnost Voli Dragan Bokan javno je zahvalio Partizanu “na korektnom domaćinskom prijemu prilikom gostujuće utakmice”, kao i predsjedniku beogradskog kluba Ostoji Mijailoviću “na toplom dočeku naše delegacije i srdačnom gostoprimstvu”.

Partizan i Budućnost Voli su u subotu veče u “Štark Areni”, preko skoro 9.000 gledalaca, odigrali derbi 9. kola ABA lige. Partuzan je slavio 75:66, a meč je protekao bez ijednog incidenta, u sportskoj atmosferi, što nije slučaj u duelima Budućnosti i Crvene zvezde, kako u Beogradu, tako i Podgorici.

“Upućujem riječi zahvanosti treneru Željku Obradoviću na korektnim, prijateljskim izjavama uoči utakmice. Lijepim riječima je doprinio da se smire tenzije između navijača i da susret dva velika kluba protekne u sjajnoj, prijateljskoj atmosferi”, navodi se u saopštenju.

“Hvala našim prijateljima i sportskim rivalima, upravi, igračima i navijačima, sa željom da i dalje zajednički, na najljepši način promovišemo pravi domaćinski prijem i zdrav takmičarski duh, uz međusobno poštovanje i uvažavanje protivnika na terenu”.

Obradović i Bokan

“Prijateljski odnos Partizana je primjer pravog sportskog duha, primjer funkcionisanja u regionalnoj košarci u maniru koji njeguje i naš klub. Sinoćnji susret Partizan NIS-a i Budućnost Volija je prava poruka za ABA ligu i treba da predstavlja reper međusobnog odnosa klubova i navijača u susret i tokom utakmice”.

“Pored toga, to je i jasna poruka našim navijačima da prilikom sljedećeg susreta u Podgorici, na najljepši način Partizanu uzvratimo gostoprimstvo”.

Čestitamo Partizanu na zasluženoj pobjedi i odličnoj organizaciji utakmice, upućujemo čestitke i za korektno suđenje.

“Unaprijed se radujemo prilici za revanš. Igramo značajnu ulogu u ABA ligi i Evrokupu i pred nama su nove prilike za pobjede, novi izazovi koji nas motivišu da budemo sve snažniji i bolji. Borba se nastavlja! Idemo dalje!”, navodi se u saopštenju predsjednika Budućnost Volija.

IZVOR:
Pobjeda

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

code