12/10/2023

ZETA: Smeće na svaki korak

DPS Zeta: Za pola godine – ništa! U Zeti, koja je zatrpana otpadom, razorene i saobraćajnice

Dragi Zećani, nemamo namjeru osvrćati se na političke prilike, nestabilnost, krizu lokalne vlasti i smjenu predsjednika skupštine nakon svega pola godine. Želimo samo da vam ukažemo na rezultate rada nove gradske uprave. 

Za pola godine ova gradska uprava nije uspjela formirati gotovo nijedan organ, uz toliko posla koji ih čeka po tom pitanju. 

U minulih pola godine, usljed frapantne nesposobnosti da se regulišu elementarni problemi građana, gradska uprava se bavila vraćanjem Kosova u sastav Srbije, granicama koje niko ne problematizuje, odbacivanjem nacionalnih simbola, jednom riječju, svime sem onim čime bi trebalo da se bavi. 

Na današnji dan, usljed ovakve nesposobnosti, Zeti prijeti zaraza, jer je zatrpana smećem. Zetskim lokalnim putevima se jedva prolazi od kratera jer za pola godine nijesu bili u stanju zakrpiti ni udarne rupe. 

Dragi građani, razmislite samo o jednom – kako je nova politička većina i gradska uprava u Zeti iskoristila svoju priliku, kako danas izgleda Zeta i kako ste zadovoljni njihovim radom. 

Potpuno racionalno i iskreno ocijenite takav rad u neđelju.

Opštinski odbor DPS Zeta   

Read Previous

Evo kakvo nas vrijeme očekuje danas

Read Next

Poruka sa protesta izabranih doktora: Spriječiti odliv ljekara, zdravstveni radnici nezadovoljni