12/10/2023

VIDEO Srpska braća Jokić provocirala 86-godišnjeg Jacka Nicholsona i psovala ga

Braća Nikole Jokića nisu imala milosti prema slavnom glumcu.

Jedan od najpoznatijih navijača Los Angeles Lakersa nedavno se vratio svojem mjestu u prvom redu na parketu. Jacka Nicholsona neko vrijeme nije bilo u javnosti, no danas 86-godišnji glumac opet je uz svoje Lakerse.

Na žalost njega i ostalih navijača NBA momčadi iz Los Angelesa, ovih se dana nema čemu veseliti. Lakersi u finalu doigravanja Zapadne konferencije gube čak 3:0 od Denver Nuggetsa, a to je prednost koju nitko nije preokrenuo u povijesti lige, pa su male šanse da Anthony Davis i LeBron James uspiju u tom naumu.

Ključnu treću utakmicu, prvu u seriji koja je igrana u L.A.-u, iz prvih je redova gledao slavni Nicholson. Njegova pojava danas nije upečatljiva kao nekad, ali podsjećamo na to da Jack ima 86 godina.

Jokići provocirali legendu

Njegove godine pak nisu smetale braći Jokić da ga provociraju iz blizine. Nemanja i Strahinja su braća Nikole Jokića, srpskog majstora koji vodi Denver prema naslovu prvaka.

Jokići su glasni navijači Denvera, a nerijetko ulaze u verbalne okršaje s bilo kim, nekad to zamalo preraste i u fizički sukob.

Dok je stari Jack izlazio s parketa, Jokići su mu dobacivali ”vidimo se sljedeće godine” te mu mahali ironično dok je izlazio iz dvorane. Jedan je čak opsovao ”jeb*m ti mamu”, a američki su mediji prenijeli kako se slavnom glumcu to dobacivanje nije baš svidjelo.

Read Previous

Za budućnost Crne Gore: Predstojeći izbori ključni za demontažu ostataka korumpiranog režima

Read Next

Knežević: Na poslaničkoj listi Evrope sad ima Đukanovićevih i Roćenovih vedeta; stranci hoće da spoje PES i DPS