11/30/2023

Uz više od 25.000 potpisa podrške: Pokret “Svi za naš grad” predao odborničku listu

Pokret “Svi za naš grad – dr Ivan Vuković” je danas predao preko 25.000 potpisa podrške građana za izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštini Glavnog grada Podgorica.

“Nakon što smo sinoć, u sjajnoj atmosferi, pred više od tri hiljade građana, predstavili odborničku listu pokreta “Svi za naš grad – dr Ivan Vuković”, danas smo Opštinskoj izbornoj komisiji predali više od 25.000 potpisa podrške građana našoj listi”, saopštio je nosilac liste Ivan Vuković.

On je kazao kako pokret “Svi za naš grad” okuplja ljude različitih vjera i nacija i različitih generacija, različitih političkih uvjerenja i one koje politika apsolutno ne zanima.

“Zajedničko im je to što razmišljaju progresivno – građanski i evropski. I svi oni vole grad u kom žive i žele da doprinesu njegovom budućem razvoju”, istakao je on.

Dodao je i da je pokret “Svi za naš grad” otvoren je za sve ljude koji vole Podgoricu i žele da doprinesu njenom razvoju.

Zahvalio je “svim budućim odbornicima na povjerenju,mladim aktivistima na entuzijazmu i sugrađanima na ogromnoj podršci”.

Read Previous

Vučić na Generalnoj skupštini UN: Ovdje niko nikoga i ne sluša

Read Next

U Baru uhapšen osumnjičeni za krađu