12/10/2023

URA pozvala birače na Cetinju da glasaju za SDP

Predsjednik cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA Slavko Janković pozvao je sugrađane da u nedjelju glasaju za Socijaldemokratsku partiju.

„Poštovani sugrađanke i sugrađani, želim kao Predsjednik cetinjske Ure da se oglasim povodom izbora koji će se održati u subotu na biračkom mjestu LPO ll. Molim i pozivam naše prijatelje da podrže listu SDP i konkretno nosioca liste Nikolu Đuraškovića, kako bi na taj način pokazali da dijelimo zadovoljstvo radom lokalne samouprave, da cijenimo otklon od DPS kriminalne i poražavajuće politike, koja je od našeg Cetinja napravila grad iz kojeg mladi ljudi jedva čekaju da odu i čije posljedice ćemo još dugo ispaštati“, napisao je Janković na Facebooku.

Istakao je kako se nada da će u periodu koji slijedi svi zajedno, činjeti sve da Cetinje bude istinska Prijestonica.

„I da bez obzira na određene stvari oko kojih se ne slažemo, budemo uvijek u funkciji dobra za naše građane, što smo kroz bezuslovnu podršku i zajednička djela i dokazali. Želim vam uspješan izborni dan u nadi da ćemo u narednom periodu imati obostrano bolju saradnju, ne gledajući uvijek uskopartijske interese, već činjeti sve da bude više poštovanja i dobrih međuljudskih odnosa, kako nas tako i naših sugrađana i na taj način sigurnog dobra i prosperiteta istih. Živjeli i srećno“, zaključio je Janković. 

Read Previous

Pogledajte koji su neradni dani povodom 13. jula

Read Next

Pjanović, osumnjičen za ubistvo Radoševića, izručen Srbiji