11/30/2023

URA i SNP zajedno u Pljevljima: Postavljamo osnove za bolja Pljevlja

„Predajom liste označavamo kraj aktuelne vladajuće garniture u Pljevljima. Svjesni smo problema sa kojima se susreće ovaj grad i spremni smo da ih što prije riješimo. Postavićemo temelj za novu bolnicu, kao i ostale projekte za naredni period, čija će realizacija učiniti naš grad boljim“, saopštio je nosilac liste URA-SNP „Temelj za bolja Pljevlja“ Saša Grbović, saopšteno je iz ove koalicije.

„Imamo viziju kako da ovaj grad postane ponovo naša sjajna zvijezda na sjeveru Crne Gore u kulturnom, ali svakom drugom smislu. Posjedujemo rješenje kako da Pljevljima pružimo ono što ona daju Crnoj Gori svih ovih godina“, poručila je večeras ministarka ekologije prostoronog planiranja i urbanizma i politička direktorka URE Ana Novaković Đurović.

Novaković Đurović je dodala da URA u Pljevljima ima jasan program koji će omogućiti valorizaciju ekoloških i prirodnih potencijala, da će ova koalicija učiniti sve da privuče investitore u ovom gradu, te da će ga načiniti centrom sjevera Crne Gore.

„Vrijeme je da se biseri i sredstva Pljevalja sačuvaju, da Pljevlja dobiju ono što im pripada. Ovo je momenat u kom će se stati na kraj crpljenju sredstava bez povratka iz ove opštine. Vrijeme je da stvorimo bolju budućnost za građane Pljevalja“, saopštio je ministar zdravlja i potpredsjednik SNP-a Dragoslav Šćekić.

Šćekić je naveo da je zadovoljan rezultatima koji su proizvod koalicije SNP-URA na državnom nivou, kao i da će učiniti sve da se takvi rezultati ostvare i u ovom gradu.

„Ponudićemo građanima Pljevalja otklon od politike DPS-a, ali i otklon od politike nemilosrdnog partijskog zapošljavanja i onih ljudi koji su spremni da sve državne resurse i preduzeća stave u službu svog izbornog rezultata“, kazao je kandidat za odbornika Luka Kovačević.

Izbornu listu čine:

Saša Grbović
Nidal Idris
Ratko Pejović
Tamara Cmiljanić
Veselin Bošnjak
Rade Ostojić
Radivoje Vojinović
Nataša Bajić
Slavoljub Gvozdenović
Maida Delić
Nikola Đuković
Zoran Šljukić
Milovan Gogić
Olga Danilović
Vasilije Miličić
Miroslav Gogić
Srđan Smolović
Marko Stevanović
Alem Kadić
Anka Krsmanović
Dijana Jurić
Goran Gospić
Luka Kovačević
Bojana Brajković
Velibor Kljajević
Darko Palibrk
Tanja Šljivančanin
Danilo Milikić
Tijana Damjanović
Miloš Ostojić
Goran Popadić
Bojana Despotović
Snežana Preradović
Miloš Bujišić

Read Previous

Sjutra nenormalno visoka temperatura u Podgorici

Read Next

Pogledajte prvi predizborni spot Pokreta „Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković“