09/22/2023

UOČI – OČI U OČI, veseli se srpski rode počinje EUROPRIDE

Piše: Bojan Jovanović, autor knjige „ Kako smo ubili Boga“

I dok Tužilaštvo Republike Srbije čeka da im se javi Nazarećanin kako bi procesuirali episkopa Nikanora koji preti pištoljem i fizičkim obračunom, dotle se nad beogradskim pašalukom navlače novi crni oblaci.

Naime, iako još tinja rat izmedju četnika i partizana koji je počeo 41 prošlog veka koji bi čas čas uzeo desetine ljudskih života, posle skoro čitavog veka, samo ako bi to za promociju trebalo nekoj lokalnoj političkoj kabadahiji kojih u Srbiji ne manjka, dotle je na pomolu novi bratoubilački rat.

Priča u stilu srpskog Salominog  plesa, koji se istorijski nije ni odigrao ali ostao je sinonim bezdušne i hirovite poročnosti  na čijem početku će zasigurno neko nekom da opali tatuu jer bez dobre perverzije nema ni dobrog početka.

Početkom septembra sa jedne strane imaćete pripadnike LGBT populacije koji će se mirnom šetnjom boriti za prava da zvanično i po zakonu rade ono što predsednica srpske vlade može da radi protiv zakonito, a sa druge strane imaćete pripadnike Srpske Pravoslavne Crkve koji će se takodje boriti za prava homoseksualaca ali  i pedofila u svojim redovima ali da i na dalje mogu tajno i u tišini manastirskog mira  pobožno uživati  sa svojim naložnicima uz pesmu nema Raja bez dečijeg zagrljaja, jer treba naći način zafrknuti glupog Nazarećanina a tajna je u tajnosti.

Ko mu je kriv što se nije nagodio sa Farisejima.

Sad naravno očekujemo mudrog arbitra da čim u Crnoj Gori  po najavi upali još neku Neronsku vatricu opali u gong iz kojeg bi mogla da izleti pčelica Maja ili možda i neki Jelisej i da svečano rat počne.

Naravno nema govora da bi istražni organi mogli da mu postave jedno neugodno bogougodno pitanjce šta je sveštenik Srpske Pravoslavne Crkve inače pripadnik službe čije je kodno ime Miron, tražio više puta u Zagrebu i to u jeku jedne od najvećih pedofilskih afera ?

Da se mi vratimo našem ratu, tu će biti i pomoćnih sudija verovatno u helikopteru, tako da mi Beogradjani moramo dobro da pazimo da nam se nešto  ne sruči na glavu kao što bi na Cetinju. Nikad se ne zna šta DružBa može da odluči jer kao što rekoh nema dobrog početka bez dobre perverzije.

I na kraju ide pitanje svih pitanja, šta planira država bez potencijala koju su mediokriteti i štetočine ukinuli i razapeli ma Krst ? Šta planira jedan čovek koji je ekipirao i portire a kamoli crnorisce ?

Šta ostaje nama Beogradjanima, u trenutku kad stojimo na raskrsnici puteva, s jedne strane put demokratije a sa druge put diktature i nasilja.

Nadam se da će prevladati zdrav razum i da ćemo krenuti putem demokratije i ljudskih sloboda i da ćemo reći stop licemerstvu crnorizaca koji za izlečenja prepisuju molitvu a sami se leče po elitnim klinikama u Rusiji i Turskoj, koji tudju decu zovu u rat a svoju sklanjaju u inostranstvo, koji osudjuju javno ono što rade tajno.

Nadam se da će gradjani shvatiti da neprijatelj stadu nije vuk nego loši pastiri koji će opet prodati stado kad budu imali priliku i čim ostvare lični interes.

Preko kriminala i huškanja crnorizaca ne smemo proći ćutke .

Read Previous

Policija traga za vozačem koji je na autoputu vozio formulu

Read Next

Vučićevo pismo prvorazredni diplomatski skandal