12/10/2023

Uhapšen Rade Milošević

Direktor Uprave carina i prihoda Rade Milošević uhapšen je večeras u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja po nalogu ANB-a i SDT-a, zbog sumnje da je bio u organizovanom lancu koji je krao i švercovao dio cigareta, koje je država ljetos zaplijenila u Slobodnoj carinskoj zoni Luke Bar.

Po nalogu SDT-a uhapšeno je nekoliko osoba, među kojima i osobe iz državnog sistema zbog sumnje da su bili u organizovanom lancu krađe i krijumčarenja cigareta koje su ljetos oduzete, objavile su Vijesti.

Ranije je agencija MINA objavila da je u Nikšiću  u toku akcija Specijalnog državnog tužilaštva na presijecanju krijumčarenja cigareta, u okviru koje je priveden veći broj osoba.

Krijumčarenje je realizovano prilikom uništavanja cigareta.

SDT je u saradnji sa više nadležnih organa, zbog sumnje da je formirana organizovana kriminalna grupa koja se bavi zloupotrebom službenog položaja i krijumčarenje cigareta, odlučilo da prati njihove aktivnosti.

Ranije prije nego je objavljeno da je uhapšen Milošević akciju policije i SDT-a pozdravio je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović.

Read Previous

Abazović: Đukanovića ne zanima ko će biti ministar već ko će biti Vrhovni tužilac, on ne brani državne interese

Read Next

Đukanović: Neću raspustiti parlament, neustavno ponovo razmatrati predloženog mandatara