12/08/2023

U Podgorici održana komemorativna śednica povodom smrti Vladana Vučelića /VIDEO/

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović saopštila je da je Vladan Vučelić bio čovjek izuzetnih referenci koji je najviši dio života posvetio razvoju grada.

Održana je komemorativna sjednica povodom smrti Vladana Vučelića, dugogodišnjeg funkcionera Demokratske partije socijalista i sportskog radnika. Vučelic je rođen 8.marta 1964.godine u Podgorici gdje je diplomirao ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović saopštila je da je Vladan Vučelić bio čovjek izuzetnih referenci koji je najviši dio života posvetio razvoju grada. 

Od Vladana Vučelića se oprostio Miomir Mugoša, bivši gradonačelnik Podgorice.

– Porodica Vučelić je izgubila temelj i oslonac, a svi smo izgubili duhovitog prijatelja, čovjeka koji je ulivao nadu. Gotov sav svoj radni vijek proveo je u organima Glavnog grada. Sa puno šarma završavao je poslove. Ne može se zaboraviti njegovo učešće u brojnim projektima. Bio je istinski privržen ideji Demokratske partije socijalista. Ostaće upamćen kao neko ko nije  težio uskopartijskim interesima,ali i kao boem života savremene Podgorice – rekao je Mugoša.

Komemorativnoj sjednici su prisustvovali funkcioneri Demokratske partije socijalista, SD-a, Demokrata, SNP-a…

Read Previous

Inauguracija Milatovića da bude na Cetinju

Read Next

Dječak Ivan Pantić u teškom stanju, potrebna pomoć