01/29/2023

Stručni saradnik Univerziteta Crne Gore Dejan Lučić dobitnik nagrade PRO PR Globe Awards

Stručni saradnik u Centru za doktorske studije Univerziteta Crne Gore i nekadašnji rukovodilac Komunikacijskog i PR Centra (2016-2018), mr Dejan Lučić dobitnik je PRO PR GLOBE Awards nagrade, u procesu nominacije koja obuhvata 25 renomiranih stučnjaka odnosa s javnošću iz 12 zemalja.

Dobitnici PRO PR GLOBE Awards nagrade za 2022. godinu iz Crne Gore su i Mitar Vučković, interni komunikacijski stručnjak u Elektroprivredi Crne Gore, te Amer Ramusović, portparol i menadžer odnosa s javnošću Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje iz Crne Gore.

PRO PR GLOBE Awards jedini je program nagrađivanja pojedinaca koji svojim radom doprinose boljoj percepciji pozicioniranja profesije odnosa s javnošću na globalnom, regionalnom i lokalnom nivou.

Ovo je jedinstveni program nagrađivanja, fokusiran na dodjelu priznanja pojedincima, koji su u saradnji sa svojim timovima i saradnicima, vodeći se za etikom poslovanja i standardima struke, uspjeli da ostave trag na području odnosa s javnošću. Od 2017. godine, PRO PR GLOBE Awards jedini je program dodjele nagrada u kojem pobjednike nominuju i četiri svjetska komunikacijska udruženja: International Public Relations Association – IPRA, International Communication Consulting Organisation – ICCO, The Public Relations and Communications Association – PRCA i Chartered Institute of Public Relations – CIPR.

Mr Lučić na Univerzitetu Crne Gore radio je i kao saradnik na Fakultetu političkih nauka na medijskoj grupi predmeta (2012 – 2017). U nastavi se oslanjao na dugo novinarsko iskustvo, stečeno u periodu od 1998. do 2016. Od 2016. do 2020. obavljao je i funkciju šefa kabineta i savjetnika za medije i PR gradonačelnika Prijestonice Cetinje.

Read Previous

Vučić: Kreteni imaju najveći broj lajkova na društvenim mrežama

Read Next

Šećer, brašno i sir drastično poskupili