03/27/2023

Srušena terasa restorana ‘Risan’, Mrvaljević: Za ovo će neko odgovarati

Terasa restorana “Risan” u Risnu, čiji dugogodišnji zakupac je Nikšićanin Vladimir Mrvaljević, a čije rušenje je tokom prošle godine nekoliko puta odlagano, srušena je danas.

Nadležne opštinske službe, Komunalna inspekcija, Komunalna policija, Komunalno preduzeće uz asistenciju policije izvršili su pravosnažno rješenje o rušenju terase površine oko 100 metara kvadrtanih jer, kako navode, zakupac nije imao dozvolu za istu.

Nakon uklanjanja inventara, bager firme koja je angažovana za ovu namjenu, srušio je terasu.

Rušenju terase prethodilo je upozorenje zakupca, 75- ogodišnjeg Vladimira Mrvaljevića da će izvršiti samoubistvo. Nakon razgovora sa njim i intervencije ekipe Hitne pomoći koja je trebala da prekontroliše njegovo zdravstveno stanje, Mrvaljević je napustio objekat, uz konstataciju: “Izvolite, rušite, ali za ovo će neko odgovarati“.

-Sve one koji su učestvovali u ovoj hajci protiv mene, pitao bih imaju li oni familije. Ja je imam, a oni mi je urušavaju i ćeraju me na samoubistvo. Neka malo razmisle. I mislim, ako budu pametni, a nijesu pametni nažalost, bogami neće baš dobro spavati – kazao je Mrvaljević.

pobjeda

Read Previous

Medojević: Naše misli su uz narod Turske

Read Next

MO: Uslijed snažnog nevremena oštećen je desantni brod minopolagač – DBM 241