12/08/2023

Spajić: Napadajte lažima, mi smo samo jači, Tužilaštvo neka sve ispita

Projekat koji smo spominjali prije tačno godinu dana je sada i spreman: Montenegro Business District koji će biti lociran na Ćemovskom polju. To će biti posebna biznis zona na 3 km2 koja će okupiti najveće svjetske kompanije i obezbijediti zaposlenje za hiljade naših građana sa prosječnim platama preko 1000 eura, po uzoru na svjetske metropole, kao što su La Defense u Parizu, City u Londonu itd, saopštio je lider evrope Sad Milojko Spajić.

“Upravo ovakvi projekti su potrebni Crnoj Gori i mi ćemo se samo ovim temama baviti i ne obazirati se na političarenja i podmetanje lažnih afera naših nesrećnih političkih oponenata.

Kad smo digli zarade, srušili su Vladu.

Sad kad najavljujemo da dižemo i penzije i zarade i pravimo projekte – pokušavaju da nas drugi put diskvalifikuju, i da vas ubijede da je prije Spajića i Evrope sad sve bilo sjajno i da smo mi glavni problem cijele Crne Gore, tako da ako nas ne bude – da će opet sve biti sjajno”, naveo je on.

Napad svih na PES je samo odraz naše snage, dodao je Spajić.

“Napadajte lažima mi smo samo jači, a vi samo ličite na stari režim.

Pozivam tužilaštvo i sve nadležne organe da uvijek sve ispitaju, i da odgovaram i do kraja života ukoliko sam bilo šta nelegalno uradio. Istovremeno ih pozivam da pokrenu postupak kad se dokaže da su pojedini lažno uzbunjivali javnost i namještali afere ljudima”, zaključio je.

Read Previous

Milojko Spajić na meti dojučerašnjih saveznika

Read Next

U toku policijska akcija u više crnogorskih gradova