“Sekuloviću važnije uručivanje državljanstva Vesni Pećanac, nego sigurnost djece”

Saopštenje za javnost NVU Crnogorski obraz prenosimo u cjelini:

200 Lažnih dojava u jednom danu, o postavljenim bombama počev od škola, vrtića, drugih instituticija i opština. 

Pitanje je ko je ođe zakazao, očito ovi što pišu mejlove i šalju na razne adrese nijesu, očito zakazao je bezbijedonosni sistem Crne Gore, koji je ojađen i opustošen i predat u ruke ruskim obaveštajcima koji nesmetano šetaju Crnom Gorom, na čelu sa ambasadorom Maslenikovim, koji sve to lijepo kordinira uz pomoć ruskih obavještajaca koji su ubačeni u MUP, ANB, UP i Ministarstvo odbrane. Naravno tu im za dobru apanažu pomažu i renta Crnogorci.

Veliki broj puta na ova djela, putem objava, upozoravali smo i Sekulovića, kojem je važnije Vesni Pećanac – JEKI , dodijeli državljanstvo i uruči pasoš, od bezbijednosti naše đece u školama i vrtićim.

Takođe, veliki broj puta ovim vidom i dopisima u ime NVU direktoru ANBa gospodinu Vukšiću smo se obraćali i upozoravali na jako alarmantno bezbijedonosno stanje u CG. Takođe, ista matrica i prema Brđaninu, odgovora nema od trojice navedenih eksperata, samo odgovor koliko je bojne otrovi bačeno na Cetinje, mada su i tu debelo slagali i umanjili činjenično stanje.

Ministarka Injac, tačnije odlazeća Ministarka, više je ubacila Rusa na ključna mjesta Ministarstva Odbrane i ugrozila članstvo CG u NATO SAVEZU, a sve pod izgovorom oni su stručniji.

Pa imali iđe iko pametan u ovu Crnu Goru da ovakvim izrodima stane na put, no dvije godine se trpi zulum Predvodnika i njegovih apostola, koji su samo dobri da izdaju i napune svoj džep i na svoj narod da bacaju suzavce i dimne bombe. Bivša vlast ništa konkretno nije preduzele, bez đe koje saopštenje napisala.

Podsjećanja radi, ovakav scenarijo je bio i u Ukrajinu, PRVO DOJAVE O LAŽNIM BOMBAMA, A ONDA SU SE DESILE I ONE PRAVE, NA ŽALOST.

ODLAZEĆA I DOLAZEĆA GOSPODO, AKO VI NIJESTE SPOSOBNI DA RIJEŠITE PROBLEM LAŽNIH DOJAVA, SKRAJNITE  SE SA PUTA, MI GRAĐANI ĆEMO TO RIJEŠITI BRZO, JER VAŠ PROBLEM JE DA PRAVE ADRESE PROBLEMA ZAOBILAZITE, SVI ZNAMO ČIJI I KOME PRIPADA MEJL DOMEN ˝ YANDEX.RU˝, KRENITE OD IZVORA, IZVOR JE IZGLEDA U SRED PODGORICE, U AMBASADI RUSIJE, A UZ PUT NAĆETE JOŠ MNOGO ČEGA ŠTO ŠTETI CRNOJ GORI I ŠTA JOJ SE SPREMA. MOŽDA NAĐETE I VULINA SA KONjICOM.

 

NVU CRNOGORSKI OBRAZ