11/29/2023

Šehović: SD će imati tri poslanička mandata u Skupštini

Socijaldemokrate (SDCG) će u budućem sazivu Skupštine imati tri poslanička mandata, koliko smo imali i u aktuelnom sazivu parlamenta, saopštio je lider partije Damir Šehović.

“Veoma dobar rezultat koalicije “ZAJEDNO” predstavlja najbolju potvrdu da je ideja građanske Crne Gore sačuvana, uprkos svim izazovima, ali i željama i nastojanjima aktuelne vlasti da je u potpunosti uruši. Rezultati izbora su pokazali i da je socijaldemokratska ideja takođe sačuvana, budući da će SDCG i u budućem sazivu Skupstine izvjesno imati sopstveni poslanički klub, odnosno tri poslanička mandata, koliko smo imali i u aktuelnom sazivu parlamenta”, napisao je Šehović na Twitter-u.

Apsolutno je jasno, po njegovim riječima, da stabilne evropske Vlade, kao ni više nego potrebne političke stabilnosti, “nema bez naše koalicije”.

“Čestitam nosiocu naše liste Danijelu Živkoviću, ali i svim kandidatima za poslanike koji su dali važan doprinos rezultatu kojim smo veoma zadovoljni. Samo ZAJEDNO možemo naprijed! U evropsku budućnost”, naveo je u objavi.

Read Previous

Pokret Evropa sad 26 odsto, Zajedno 23, Za budućnost Crne Gore 15,1, Hrabro se broji 13…

Read Next

Trijumf Bošnjačke stranke; Ibrahimović: Uradićemo sve da u što kraćem periodu CG postane članica EU