12/10/2023

Samohranoj majci četiri maloljetne ćerke potrebna pomoć

Petočlana porodica Gazivoda iz Žabljaka Crnojevića, živi u veoma teškim uslovima i jedva preživljava sa minimalnim primanjem, koja nisu dovoljna ni za najosnovnije potrebe.

Samohrana majka Olivera Gazivoda moli sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da finansijski pomognu nju i njene četiri maloljetne ćerke.

Olivera Gazivoda je prije nekoliko godina ostala bez supruga i sada petočlana porodica preživljava samo od njegove skromne penzije i zahvaljujući donacijama dobrih ljudi. 

Ona ističe da zbog daljine i obaveza oko djece nije u mogućnosti da radi.

Samohrana sam majka četvoro djece, muž mi je preminuo. Živimo na malom mjestu na Skadarskom jezeru, Žabljaku Crnojevica. Nemamo ni prevoz… Uskraćene smo za normalan život. Djeca su maloljetna, a zbog daljine i obaveza oko njih nisam u mogućnosti da radim.

Ona je istakla da joj je život dodijelio najtežu ulogu, te da je na ovaj način prinuđena da traži pomoć.

Život mi je dodijelio najtežu ulogu… Prinuđena sam da pomoć tražim na ovaj način – kaže Olja Gazivoda, koja se obratila redakciji našeg portala.

Svi koji žele i u mogućnosti su, novčanu pomoć mogu uplatiti na broj žiro računa Oljine ćerke Nikoline Gazivode, u CKB Banci – 510000000121847172.

Read Previous

Policija izvela na ulice neregistrovana oklopna vozila

Read Next

Pogledajte: Koliko su poslanici bili aktivni u Skupštini, a koliko primaju