12/11/2023

Rupe na putevima, deponije, na aerodromu i dalje stoji “Podgorica”, ali…

DNP čiji je lider Milan Knežević je najavila da će Opština Zeta da “poništi” odluke o priznavanju nezavisnog Kosova.

I pticama na grani je jasno da to ništa neće promijeniti u nijednom pogledu, ali ajde, da se skrene sa važnijih pitanja kada je novoformirana opština u pitanju.

Čak ni građani koje smo sreli u Golubovcima nijesu željeli da komentarišu ovu smijuriju.

Ne zanima me, neka rade što god oće. Ja sam više i stari čovjek, ako će neka se okrenu put ove omladine, ako neće neka rade što god oće – rekao nam je građanin Golubovaca Miodrag.

Evo još nekih odgovora:

“Ne zanima me”; “Čuh i to, mada što sam sve čuo u zadnje dvije godine, nije ni to ništa spektakularno”; “Bolje bi bilo da iskrpe ove rupe”; “Oni su tri put gori od prethodnika iako sam ih glasa”…

Kad se sve sabere, malo toga je urađeno od obećanog od ove gradske uprave. Ajde, neka je Podgorica “kočila” neke stvari kako su ranije saopštavali. Međutim, postavlja se pitanje, ko čelnicima Zete sad brani da zakrpe rupe po ulicama, posebno u Gošićima? Put Golubovci-Plavnica, koji je dugi niz godina važio za najkvalitetniji u toj opštini je presječen na 4-5 mjesta, niko se nije udostojio da te rupe zakrpi. Inače je to put koji vodi za “Hotel Plavnica”.

Ko im je branio do sada da zamijene natpis na aerodromu, nego i dalje stoji PODGORICA? Nemoguće da nemaju u kasi toliko novca za nekoliko slova…

Da ne zaboravimo deponije na odrđenim lokacijama.

Ali, važno je “poništiti” odluku o priznavanju Kosova…

Read Previous

Vlada “blokirala” dolazak sezonaca iz Azije, hotelijeri najavljuju blokadu tunela Sozina

Read Next

Timonije: Makron kazao Milatoviću da Crna Gora treba da se vrati na evropski put