12/11/2023

Razni perunovići kockaju našim parama, ali i našim životima

Taman kada smo pomislili da smo u posljednje dvije godine vidjeli sve od tridesetoavgustovskih oslobodilaca, demantovao nas je predsjednik Odbora direktora EPCG-Željezara, Marko Perunović, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Kako su naveli, dotični koji je kockao o trošku države i za noć devetnaest puta upotrijebio službenu karticu EPCG-Zeljezara, juče je podnio ostavku da bi, kako kaže, spriječio zlonamjerne komentare.

“Da nije tragično bilo bi komično. Tzv. oslobodioci su u naše živote donijeli toliko novina, a sebe su baš oslobodili. Oslobodili bilo kakvih moralnih i pravnih regula, pa su osim što su pozapošljavali sve članove familija, prethodno im kupili diplome, jeli i pili o trošku države, sada su počeli i da kockaju”, navode iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Iz te partije su kazali da je Perunović isti onaj koji nije znao da mjesečno prima platu i od Ministarstva ekonomije i od državnog preduzeća EPCG, isti onaj koji nije znao da je u konfliktu interesa, isti onaj koji je u istu tu EPCG zaposlio bivšu suprugu i sada je logično što isti taj nije znao da je za jednu noć upotrijebio 19 puta službenu karticu, 19 puta ukucao pogrešan PIN i 19 puta izvršio uplatu po 1.000€. I nakon svega toga nekog optužio da zlonamjerno komentariše.

“E pa i od koga je, mnogo je. Dok nam država doživljava finansijski, obrazovni, zdravstveni, kulturni krah, dok je na pragu suspenzija pregovora sa EU, razni perunovići kockaju našim parama, ali i našim životima. Ovom se mora stati na kraj”, zaključuju iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Read Previous

Komandant Kfora: Evropi ne treba još jedna kriza, na Kosovu složena situacija

Read Next

“Ruka pravde” od danas na liniji Kamenari – Lepetane