12/08/2023

Radulović: Poraz će mi koristiti

Fudbalska reprezentacija Crne Gore pretrpjela je drugi najubjedljiviji poraz u selektorskom mandatu Miodraga Radulovića – pod Goricom je u prijateljskom meču slavila Češka (4:1), a u posljednje dvije i po godine lošiji rezultat upisan je na gostovanju Holandiji 4. septembra 2021. (4:0).

– U odnosu na utakmicu s Mađarskom imali smo u ekipi sedam svježih igrača i očekivao sam da možemo da odgovorimo. Ali nijesmo uspjeli da uradimo ništa u prvom poluvremenu i samo je bilo pitanje kada ćemo biti kažnjeni. Naišli smo na kvalitetnog protivnika, koji igra velika takmičenja i zasluženo je slavio. Ako ima za čim da žalimo, to je onda situacija kada smo imali priliku preko Radulovića kod 1:2. Da smo izjednačili, vjerovatno bi sve otišlo u drugom smjeru. Nijesmo uspjeli, doživjeli smo poraz koji će meni koristiti za naredne akcije. Ono što je pozitivno jesu Camaj i Radulović, koje smo dobili za naredne mečeve. Žao mi je što se desilo ovo nakon nekoliko dobrih utakmica, ali možda je to bilo neminovno – rekao je selektor Miodrag Radulović.

Stevan Jovetić je meč presjedio na klupi.

– Na prošloj utakmici se potrošio i odlučili smo da ne rizikujemo. Septembar je blizu, potreban je za te mečeve, a uz sve to je u procesu traženja novog kluba – dodao je Radulović

IZVOR: Pobjeda

FOTO: Pobjeda

Read Previous

SPC i Glavni grad: Neophodna izgradnja podzemnih garaža kod Hrama

Read Next

Đeljošaj: Ne trčimo ni za kim