12/10/2023

Prokišnjava krov Morače, dio tribina pod vodom pred duel rukometašica

Rukometni savez Crne Gore uradio je sve da “Morača” bude spremna za start Evropskog prvenstva za dame i ispuni visoke standarde EHF-a, ali se na dan prvih utakmica grupe D pojavio veliki problem na koji nije mogao da utiče.

Krov naše najveće dvorane prokišnjava, a vremena za sanaciju nema jer će Crna Gora večeras u 18 sati igrati sa Španijom, a potom će na teren Poljska i Njemačka.

Lokve su se stvorile nekoliko redova ispod VIP zone i u RSCG sada mogu samo da gledaju u nebo jer je jedini način da se problem riješi – prestanak padavina. Nažalost, vremenska prognoza ne ide im u prilog…

Iz RSCG je danas saopšteno da je u prodaji ostalo još 800 ulaznica, po cijeni od 25 i 30 eura, koje se mogu kupiti na biletarnici SC “Morača” do početka prve utakmice.

Drugo kolo igraće se u poneđeljak, posljednje u srijedu.

Do tada će valjda prestati kiša, ali će nadležnima ostati opomena da je “Morači” očigledno potrebna ne samo unutrašnja rekonstrukcija, urađena još prije nekoliko godina za potrebe košarkaške Evrolige i nastupa košarkaša Budućnosti u elitnom takmičenju.

Evropsko prvenstvo za rukometašice najveći je sportski događaj koji se organizuje u Crnoj Gori od obnove nezavisnosti.

Domaćini prvenstva su još Slovenija i Sjeverna Makedonija.

izvor: AntenaM

Read Previous

Đukanović sa Bilčikom: Neophodan je dijalog i kompromis između političkih aktera koji dijele evropske vrijednosti

Read Next

Vučević odigrao odličan meč, ali Bulsi pretrpjeli poraz