12/11/2023

Prekinuto glasanje na jednom biračkom mjestu u Šavniku; Predstavnik “Za budućnost Šavnika” nije dozvolio biraču da glasa

U Šavniku će danas biti ponovljeno glasanje na tri biračka mjesta – Opštine Šavnik, Bijela i Kruševice. Pravo glasa ima 679 birača.

09.29 – U Kruševicama je glasanje nakratko prekinuto, jer jednom biraču nije dozvoljeno da glasa.

Glasanje je nastavljeno.

09.15

“Glasanje na biračkim mjestima broj 1 u zgradi Opštine Šavnik i Kruševice prekinuto je, jer biračima koji su upisani u birački spisak nije dozvoljeno da glasaju”, kazao je predsjednik Opštinske izborne komisije Dušan Radanović.

Radanović je agenciji MINA rekao da glasanje nijesu dozvolili članovi biračkih odbora iz koalicije “Za budućnost Šavnika”.

08.50 – Prekinuto glasanje na biračkom mjestu u Opštini Šavnik

Član biračkog odbora iz koalicije “Za budućnost Šavnika” Jadranko Ašanin nije dozvolio biraču za koga tvrdi da je iz Nikšića da glasa. Nakon toga je uništio dio glasačkih listića, objavile su Vijesti.

Ašanin je uništio 34 glasačka listića.

Do sada je glasalo osam birača i devetom nije dozvoljeno.

08.00 – Otvorena su sva tri biračka mjesta u sedam časova.

07.00 – Na tim biračkim mjestima je u prethodna dva izborna ciklusa, 23. i 30. oktobra, prekinuto glasanje, jer pojedini članovi biračkih odbora nijesu omogućili glasačima da ostvare svoje biračko pravo.

Biračka mjesta biće otvorena od sedam do 20 sati.

cdm.me

Read Previous

Lavice pregazile Španiju u Morači

Read Next

Mlade ne smijemo prepustiti crkvi