Poslanici NSD neće koristiti poslanički mandat dok se u Skupštinu ne vrati Mandić

Poslije ostavki mojih kolega iz poslaničkog kluba DF-a, želim da obavijestim javnost da ni ja, kao prvi naredni kandidat za poslanika, a ni drugi kandidati iz Nove srpske demokratije koji su na našoj poslaničkoj listi, nećemo koristiti poslanički mandat, prije nego se u Skupštinu vrati predsjednik NSD Andrija Mandić, saopštio je predsjednik Izvršnog odbora te stranke Milutin Đukanović.

– Mislim da je ovo veoma važno za našu političku organizaciju iz razloga što osjetljivi politički trenutak podrazumijeva najbolje odgovore. Smatram pravednim, posle pronevjere istorijske pobjede od strane Zdravka Krivokapića, da se u Parlament mora vratiti politika koja je pobijedila 30. avgusta – poručio je on.

Prema njegovim riječima, “najveći garant povratka politike dosljednosti, odlučnosti i hrabrosti u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije je aktivno uključenje u parlamentarnu borbu našeg predsjednika stranke”.

– Presudni momenti, poput ovog, zahtijevaju, na prvom mjestu, pošten politički i ljudski pristup – kazao je Đukanović.

Posjećamo, dva poslanika Milo Božović i Strahinja Bulajić podnijeli su ostavke, čime su dva poslanička mjesta ostala upražnjena.

IZVOR:
POBJEDA