Pomoz’ bog braćo četnici i vi iz URA-e !

Piše: Bivši predsjednik Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Živković (preuzeto sa profila Živkovića sa društvene mreže Facebook)

Za očekivati je da baš ovako naš budući blagougodni premijer otvara sjednice svoje vlade, jer je URA prihvatajući proporcionalni model podjele vlasti prepustila crkvenim koalicijama 90% iste. Marginalizujući svoje učešće u vlasti, URA je i formalno izgubila svaku mogućnost uticaja na procese koji slijede.

Zadnja linija njihove odbrane mogu biti djelimično, 4 poslanička mandata u parlamentu, ali nakon svega što su uradili u to je teško vjerovati.

Nedavno su nam iz URA-e poručili da ne mogu bezbjedonosni sektor prepustiti “nelojalnim” kadrovima i tako su zadržali kontrolu nad oružjem (policija i vojska) i kontrolu nad našim golim životima, ali nelojalnim crkvenim kadrovima prepustiše sve ostalo.

Zato im hvala što će nelojalni crkveni eksperti voditi naše obrazovanje, kulturu, nauku, pravdu, inostrane poslove, finansije i sve ostalo. Hvala im do neba što dozvoliše ovo mrcvarenje Crne Gore.

Sada je sasvim jasno da je Srpska crkva dobro prekadila tajkune iz “Vijesti”, a ovi im uzvratili blagoslovom za sve što su naumili. Drugim riječima, moramo biti svjesni da će ovom državom upravljati Srpska crkva uz blagoslov “Vijesti”.

Hvala URA-i i “Vijestima” što nas vraćaju u srednji vijek, u populizam, sujevjerje, dogmu i demagogiju. Hvala im za uspostavu najzagađenije teokratije sa obrisima velikosrpskog svetosavlja.

I na kraju hvala im što su nas otrijeznili i probudili na vrijeme, da imamo dovoljno snage i pameti, suprotstaviti se zlu i izdaji.