12/11/2023

Piperović: Adžićeva ‘saznanja’ ista kao Abazovićeva o atentatu, slijedi tužba

Piperović: Adžićeva ‘saznanja’ ista kao Abazovićeva o atentatu, slijedi tužba

On je komentarisao to što je Adžić kazao da je bivši policijski funkcioner Zoran Lazović “sarađivao sa kasapima iz Srbije”.

“Da li neko zdravomisleći, poslje svega, može ovo da pročita, a da ne ostane neuznemiren faktom da ljudi koji ovako nešto izjavljuju, za nešto se pitaju. Ova tvrdnja je tipično gramatički besmislena, neznavena i nevaspitana, da joj zbilja treba ozbiljna sociološka analiza. On sada daje eksluzivu da je Lazović sarađivao sa kasapima, zamislte izraz “sarađivao”. Da li je sarađivao u kasapljenju ili u nečemu drugome, ne znamo. Ali znam da ovo niko ne zna osim Adžića koji je ovo smisio noćas”, kazao je on.

Adžić je to smislio jer, kako kaže Piperović, “niko iz druge garniture URE ne trpi da im se uvrijedi šef”.

“I to shvataju kao vrlo ozbiljan zadatak da na to reaguju. Jer su samo zahvaljujući šefu izašli iz profesionalne anonimnosti, a to je ono kada preko noći od maloga od palube postane kapetan broda. Ja ću da tužim Adžića. Samo iz jednog razloga. A to je da pred sud da i naznake tog saznanja, saznanja koje pokazuje “saradnju sa kapasima”, ili da plati Lazoviću pozamašan iznos nematerijalne štete. Nije valjda i neće biti da neće donijeti pred sud što još niko ne zna, a on zna. Uostalom, niko živi u Crnoj Gori ne zna da je Lazović htio da likvira Abazovića, osim samog Abazovića. Isto takvo je i ovo saznanje”, rekao je Piperović.

Read Previous

Tražili oslobađanje čovjeka protiv kojeg je donijeta naredba o pokretanju istrage za stvaranja kriminalne organizacije i šverca droge

Read Next

Nikšić: U požaru život izgubile tri osobe