12/11/2023

PES Kneževiću: SDT je već procesuirao funkcionere rasformiranog DF-a

Očigledno je velika nervoza zbog malih procenata kad je Milan Knežević spao na to da mu zadnja nada bude osumnjičeni za prevaru, te za kratkoročne potrebe iznajmljeni Kvon. Jeftini pokušaj da se na montiranom iskazu gradi senzacionalno otkriće jednako je efikasan koliko i optužbe oko obveznica, zahvaljujući kojima su građani bili permanentno manipulisani, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

“Na kraju, upravo je Spajić pružio priliku akterima takve priče da sve dokažu na sudu. Tako će i ovog puta istražni organi ispitati sve i reagovati.

Uloga kontroverznog Kvona je da optuži PES za gomilu laži i to po nalogu one političke konkurencije koja na drugačiji način ne može spriječiti ubjedljivu pobjedu našeg Pokreta, koji vodi konkretnu kampanju. Stoga, postoji jasna razlika između prljave kampanje i Sky prepiske, koju će SDT utvrditi, ali i razlikovati na osnovu čega su neki funkcioneri rasformiranog DF-a već procesuirani”, navode u saopštenju.

Upravo je, kažu, ta razlika najveći problem Kneževića i svih onih koji se bave prljavom kampanjom.

“Pozivamo nadležne da ispitaju finansiranje svih političkih subjekata, a posebno onih koji su na tuđim jaslama već decenijama vegetirali tokom svog opozicionog staža”, zaključuju iz PES-a.

Read Previous

OSVJEŽAVAJUĆE VIJESTI: Gorivo od danas skuplje

Read Next

Pogledajte ko je bio protiv ulaska CG u NATO, a ko je sinoć slavio