Ostadoše mandataru Abazović, Milačić i mimeri sa društvenih mreža

Biznismen Miodrag Daka Davidović je danas saopštio da će se u partiji čije je osnivanje najavio naći i neke osobe koje je mandatar Zdravko Krivokapić predložio za ministre. Nakon te njegove izjave iz tima mandatra su naveli da ni Krivokapić niti jedan kandidat za ministra u budućoj Vladi nije član političke partije, niti će to biti. Ubrzo potom Davidović je ponovio je da će u njegovoj partiji koja će se zvati Narodni pokret Crne Gore biti kandidati za ministre mandatara za sastav nove Vlade.Medijska prepucavanja Davidovića i Krivokapića za CdM je komentarisao analitičar Ljubo Filipović.

“Ostadoše mandataru Abazović, Milačić i mimeri sa društvenih mreža- crkveni kmeri kako ih neko nazva nedavno. Do ovoga je dovelo neozbiljno poimanje politike kao isključivog sredstva za ostvarivanje svojih uskih interesa”, smatra Filipović.

Ljubo Filipović

On naglašava da rijetko biznismen može biti dobar političar, kao što i političar rijetko može biti dobar biznismen.

“Ono što nam govori ova brzoleta odluka Davidovića da osnuje partiju u 24 časa je da je čovjek precijenio svoje mogućnosti. To nam govori i automatski odgovor Zdravka Krivokapića, koji je direktno i drsko pokazao zube Davidoviću”, ističe Filipović.

Prema njegovoj ocjeni odgovor Davidovića da “su oni u partiji ali da još nisu obavješteni” govori nam da on računa da su ti ljudi u nekoj vrsti obaveze prema njemu.

“Kakve i kolike to nam ostaje da vidimo. Najuopštenije govoreći, ovo je još jedan balast novoj vladi, koja bez crkvenog poglavara kao da je izgubila jedini autoritet koji ih je držao na okupu”, zaključio je Filipović za CdM.

IZVOR:
cdm

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

code