12/08/2023

Oglasio se Joković: Rekao sam da klub Demokrata nema političke zrelosti i odgovornosti u političkom kontekstu

Nijesam mislio da uvrijedim bilo koga ko nema ili ne može da ima djecu, a želio bi, već sam isključivo to rekao u političkom kontekstu da klub Demokrata nema političke zrelosti i odgovornosti, što su više puta pokazali u prethodnom periodu prema budućim generacijama, odnosno prema mladim ljudima koji treba da žive u našoj državi Crnoj Gori, odnosno prema mladim bračnim parovima, kojima se ovakvim ponašanjem i ugrožavanjem standarda onemogućava kreiranje uslova da se ostvare kao roditelji, saopštio je lider SNP-a i potpredsjednik Vlade u tehničkom mandatu Vladimir Jokovića, nakon velikog broja reakcija javnosti na njegovu raniju izjavu.

“Ja duboko saosjećam sa onima koji žele, a ne mogu da imaju djecu, jer takvih imam i u svojoj rodbini. Više puta sam pomagao brojnim porodicama i pojedincima upravo u cilju rješavanja ovog problema, ali to je moja lična stvar i ne bih sa tim da licitiram.

Izvinjavam se svim onim osobama koje žele ili su željele da imaju djecu ako sam ovom izjavom, koja je bila direktno usmjerena na nezrelo i neodgovorno ponašanje poslaničkog kluba Demokrata, povrijedio njihova osjećanja, a svakako ni najmanju namjeru nijesam imao.

Neka se srame oni koji su izjavu zloupotrijebili da u svoje profiterske svrhe, ne birajući sredstva, povrijede osjećanja onih koje su stavili u ovaj kontekst”, naveo je Joković.

Read Previous

Medojević: Neki službenici Vlade posjećivali sajtove za odrasle i pokupili viruse

Read Next

LOVĆENSKE STRAŽE: Barani će dostojanstveno pokazati kako se poštuju i brane crvena i zelena boja Crne Gore i Bara