09/30/2023

NVO „Crnogorski fudbal“: Krenimo zajedno ka oporavku našeg fudbala

NVO „Crnogorski fudbal“ oštro osuđuje skandiranje navijača Sutjeske, popularnih „vojvoda“ uoči sinoćnjeg finalnog meča Kupa Crne Gore između Sutjeske i Arsenala.

„Umjesto da danas pričamo o sjajnim golovima koji su sinoć viđeni „pod Goricom“, trofeju koji je osvojila Sutjeska, prvom istorijskom finalu Arsenala, mi nažalost imamo potpuno drugačiju temu koja bi trebala da bude potpuno izbačena ne samo iz fudbala, nego iz sporta u Crnoj Gori!

Svjedoci smo da je naš fudbal u posljednjih nekoliko godina dotakao dno i umjesto da svi zajedno, od igrača, navijača, novinara krenemo da ga „oporavljamo“ nama se dešavaju potpuno nefudbalske stvari i teme.

Ovim putem apelujemo na sve navijačke grupe u Crnoj Gori da im fokus bude samo njihov tim, fer i korektno navijanje, a nikako neke druge stvari koje nemaju dodirnih tačaka sa fudbalom.

Krenimo u oporavak našeg fudbala, krenimo SVI zajedno od navijača, fudbalera, čelnika klubova, udružimo se napokon i pokrenimo se sa mrtve tačke!“, saopšteno je iz NVO Crnogorski fudbal.

Read Previous

Viši sud potvrdio: Nezakonita odluka o naimenovanju Raonića

Read Next

Nikolić tvrdi da su se funkcioneri Pokreta Evropa sad tukli