11/29/2023

Nastavljena akcija: Uhapšen vozač nestalog kamiona i službenik Uprave prihoda i carina

Vozač nestalog kamiona i jedan službenik Uprave prihoda i carina uhapšeni su sinoć zbog sumnje da imaju veze sa nestankom cigareta vrijednih gotovo milion eura. Tim povodom oglasio se premijer u tehničkom  mandatu Dritan Abazović  koji je naveo da su pronađne ukradene cigarete.

Policija je juče u popodnevnim časovima nadomak Podgorice pronašla kamion pun cigareta koji je juče nestao na putu od carinskog skladišta “Zetatransa” ka Nikšiću, gdje je trebalo da se uništi tovar.

“Pronađene ukradene cigarete! Nema šale sa državom! Uzvraćamo udarac! Pozdravljamo brzu reakciju nadležnih organa u nastavku suzbijanja krijumčarenja nelegalnih cigareta! Obećali smo i uradili: borba protiv kriminala bez pardona”, napisao je Abazović na Twitteru.

Polovinom ove godine objavljeno je da je Uprava prihoda i carina organizovala u nikšićkoj privatnoj fabrici “Javorak“ paljenje veće količine zaplijenjenih cigareta pred komisijom koju je imenovao Milošević.

Šleper je ušao u krug fabrike, a onda je obavljeno spaljivanje cigareta koje je svojevremeno uvezla jedna špediterska firma iz Bara.

Sve je izvedeno bez znanja Uprave policije, koja je u prethodnom periodu prisustvovala uništavanju cigareta.

Read Previous

ABA liga: Budućnost demolirala Split

Read Next

Pobijedićemo u Podgorici 23. oktobra da niko ne bi izgubio