Misteriozna bolest muči Novaka Đokovića: Ne želim da pričam o detaljima

Po završetku finala turnira Serbia Open, u kojem je izgubio od Andreja Rubljova, Novak Đoković otkrio je da ima zdravstvenih problema. Iako nije želio da ulazi u detalje, pojedinosti su ipak stigle do javnosti.

Portal Nova otkrio je da je u pitanju određena vrsta virusa koja traje sedam ili više dana, a glavni simptom je visoka temperatura. Budući da prilično iscrpljuje tijelo, nije lako vratiti se maksimalnim treninzima i biti fizički pripremljen. Inače, zanimljivo je da je ovaj virus u posljednje vrijeme zakačio mnogo ljudi iz svijeta tenisa.

“Ovo nema veze sa koronom. Ne želim da pričam o detaljima, nije potrebno. Žestoko je uticalo na moje tijelo i metabolizam nekoliko nedjelja. Nisam imao dovoljno vremena da se spremim za Monako, radovao sam se, želio sam da igram tamo. Bio je lijep osjećaj učestvovati na ta dva turnira, ali moram da gledam pozitivnu stranu, sve sam bolji. Malo je zabrinjavajuće imati takva osjećanja, jer ih nisam dugo imao. Ne vidim nikakav drugi razlog za ovo što se desilo, radim iste stvari, uvijek sam bio među najspremnijima na turnirima. Nemam problem sa tijelom, to se desilo i imalo je uticaj na mene. Biće bolje iz nedjelje u nedjelju”, ispričao je Đoković.

IZVOR:
HELLO