12/08/2023

Milović: Podnio sam krivičnu prijavu protiv Abazovića i Adžića, zloupotrijebili službeni položaj i stvorili kriminalnu grupu

Uputio sam SDT-u krivičnu prijavu protiv Dritana Abazovića i Filipa Adžića i povezanih lica zbog osnovane sumnje da su zloupotrijebili službeni položaj i stvorili organizovanu kriminalnu grupu koja je imala za cilj da utiče na izborni proces i kompromituje Milojka Spajića i Pokret Evropa sad, saopštio je funkcioner PES-a Andrej Milović.

“Očekujem ažurnu reakciju SDT kome ću dostaviti konkretna imena i dokaze koji upućuju na to da su ova lica učestvovala u, između ostalog, kontaminiranju dokaza kojima nisu smjeli pristupiti, a o čijem navodnom sadržaju su na pres konferenciji upoznali javnost i time i sami potvrdili navode iz ove prijave.

Pozivu SDT odazvaće se i lica koja su otpočetka bila uključena u slučaj Do Kvona, te dostaviti materijalne dokaze, kao i adrese kripto novčanika sa kojih je uplaćivan novac. Dokazi su iskopirani na više adresa radi sigurnosti”, poručio je Milović. 

Read Previous

Abazović: Glasajte slobodno, cilj je da zajednički Crnu Goru odvedemo u EU

Read Next

Vuković: U Crnoj Gori cinizam hrani primitivizam, kada ne pobjeđujemo ZAJEDNO, gubimo svi pojedinačno