Meridian nastavlja svoju akciju! Pomoć će stići do svih kojima je potrebna. Od sledeće nedelje u gradove na sjeveru Crne Gore

Meridianbet kompanija kao i njeni zaposleni nastavili su svoju akciju u Nikšiću. 

Odlučni su u tome da donacijama tj. onim što je najpotrebnije za ugrožene građane , pomognu Crvenom krstu da do najugroženijih pomoć stigne!!!

Donirani su paketi hrane kao i osnovnih sredstava za higijenu , koji će mnogo značiti onima  koji su u teškoj situaciji. 

U Meridianu ističu da je, najvažnije sačuvati svijest o društvenoj odgovornosti i biti beskompromisan u odluci da se ovakve humanitarne akcije realizuju širom Crne Gore. 

Zaposleni Meridiana, obišli su dva grada, a nastavak slijedi već sledeće nedjelje na sjeveru Crne Gore.

Kako navode, ovo je tek početak akcije, u poslednje dvije nedjelje kompanija Meridian donirala je preko 20.000 eura , kao novčanu pomoć NKT-u i u donacijama hrane i sanitranih sredstava Crvenom krstu. Meridian je odlučan u ideji i nastavlja sa akcijama pomoći svom narodu. 

Kompanija Meridian koja je uvjek bila uz svoj narod, svoju državu, pomaže u borbi protiv Covid–19. Kao jedna od najvećih evropskih i crnogorskih kompanija za proizvodnju tehnologije i priređivanje igara na sreću koja posluje u preko 30 zemalja,  donirano je preko 20 hiljada eura Crnoj Gori koji će se koristiti za pomoć bolnicama i nabavku medicinske i druge opreme u borbi protiv ove pandemije.

Na ovaj način trudimo se da doprinesemo stvaranju što boljih uslova za rad naših ljekara i drugog medicinskog osoblja, koji se poslednjih nedelja nadljudski bori za zdravlje nas i svih građana Crne Gore. 

Poštujte odluke Vlade, kako bi sačuvali svoje i zdravlje svoje porodice – poručuju iz Meridiana.

 

COMMENTS

Comments are closed.