12/11/2023

KK Crvena zvezda poslije meča u Morači: Još jedna pljačka, prevršena je svaka mjera

Poslije dramatične završnice u “Morači”, u kojoj je Partizan pobijedio Budućnost Voli, saopštenjem se oglasila Crvena zvezda, iz koje ističu da je podgorički tim pokraden pred svojom publikom.

Beograđani su pratili ovaj duel sa nadom da će “plavi” savladati Partizan i dati im šansu da u posljednjem kolu eventualnim trijumfom na parketu Cedevita Olimpije osvoje prvo mjesto pred plej of ABA lige.

“KK Crvena zvezda Meridianbet nema običaj da se oglašava nakon utakmica u kojima nije bio direktni učesnik, ali pošto je zaostala utakmica koja je odigrana u Podgorici u petak uveče direktno uticala na krajnji ishod i raspored na tabeli, a nakon još jedne krađe i pljačke u režiji onih koji treba samo da su dio utakmice, a ne protagonisti – nećemo ćutati!

KK Crvena zvezda Meridianbet veruje da je milionski auditorijum u petak uveče u dvorani SC „Morača“ vidio još jednu epizodu i svojevrsnu reprizu onoga što je već viđeno 13.marta u beogradskoj Areni. A to je kreiranje krajnjeg ishoda od onih koji ne igraju te utakmice!

Time je učinjen još jedan korak ka potpunom rušenju regularnosti lige i to u režiji sudija, koji slučajno ili ne – uvijek u spornim utakmicama dolaze iz iste zemlje!

Pošto nam više nije potreban ni jedan pokazatelj šta nas čeka u završnici ABA lige posebno sa ljudima koji već dugo pokazuju tendenciju prema KK Crvena zvezda Meridianbet, a pošto nećemo učestvovati u režiranim predstavama i farsama, ovim putem obavještavamo javnost i rukovodstvo lige da KK Crvena zvezda zahtijeva izuzeće ovakvih sudija u svojim utakmicama do kraja ove takmičarske sezone.

Takođe, pošto smo u prošlosti krajnje dobronamjerno upozoravali i rukovodstvo lige koje je nemo posmatralo i ćutalo na sve anomalije po ovom pitanju, ovim putem saopštavamo da nećemo igrati utakmice u plej ofu i finalu (ukoliko do njega dođemo) ukoliko nam za bilo koji meč budu delegirane ovakve sudije koje već godinama rade na štetu ABA lige!

Što je mnogo – mnogo je, i sada je zaista prevršilo svaku mjeru!“ piše u saopštenju KK Crvena zvezda.

Read Previous

Piperović: Na skandaloznoj sjednici Odbora izvršen neviđeni presing na SDT da se te večeri ili sjutra uhapsi Zoran Lazović

Read Next

Tražili oslobađanje čovjeka protiv kojeg je donijeta naredba o pokretanju istrage za stvaranja kriminalne organizacije i šverca droge